Șeful CFR Cluj, Cristi Balaj, a făcut plângere. A primit amenințări cu moartea după cazul ”CFR pe Cluj Arena”


Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, s-a simțit amenințat de un telefon primit de la un fan al U Cluj, prin care i se atrăgea atenția să nici nu încerce să joace pe Cluj Arena. 

Surse din cadrul clubului spun că temutul RJ, pe numele lui real Mircea Cenan, l-ar fi sunat pe Balaj și i-a spus ”Vă omorâm, dacă jucați pe Cluj Arena! Vă arată noi vouă!”. Vorbele au fost mai mult de intimidare, dar șeful CFR Cluj s-a temut pentru siguranța lui și acesta a făcut plângere la Poliție și la Parchet.

Plângerea este investigată, dar până acum nu s-a luat nicio măsură, fiind vorba și despre un elan al suporterilor. 

Surse politice ne-au confirmat că la mijloc ar fi și un duel între Emil Boc, care nu vrea să permită accesul CFR Cluj pe Cluj Arena, și Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, (administratorul stadionului), care vrea mai multă deschidere și o singură echipă a Clujului, care să ajungă chiar și în Champions League.

U Cluj și CFR Cluj vor avea două mari dueluri în luna octombrie, în Campionat și Cupa României, pe Cluj Arena, iar autoritățile se tem de eventuale provocări venite din ambele tabere, dar și din sfera politică.

Conducerea U Cluj, prin președintele Radu Constantea, l-a chemat pe Alin Tișe la o dezbatere publică despre soarta fotbalului clujean, în virtutea celor spuse de acesta. Tișe a afirmat că în Cluj-Napoca ar trebui să fie numai o echipă, sugerând unirea U Cluj și CFR Cluj. 

Comentarii Facebook