FC Botoșani - Universitatea Cluj, 1-1: „U” Cluj nu a mai pierdut de 5 etape! Neagoe i-a oferit arbitrului de rezervă ochelarii săi


FC Botoșani și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat în etapa cu numărul 12 din Superliga de fotbal. Moldovenii rămân fără victorie de șase etape, în timp ce „U” își continuă parcursul în Superligă fără un eșec în ultimele 5. 

Faza etapei a fost oferită de tehnicianul Universității, Eugen Neagoe. În minutul 65, Neagoe a avut o dispută inedită cu arbitrul de rezervă, Andrei Moroiță. Nemulțumit de hotărârea „centralului” Bogdan Dumitrache, Neagoe, ironic, a vrut să-i ofere ochelarii săi de vedere lui Moroiță, scrie GSP.

Cred că am văzut mai bine decât arbitri, nu i-am jignit, nu e genul meu. I-am arătat ochelarii arbitrului de rezervă. Eu, când am avut probleme, mi-am luat ochelari. Asta le-am zis și lor. Probabil s-au simțit jigniți și am primit cartonaș galben pentru gest. Mi-a zis «centralul» că poate au greșit și ei. Mingea trebuia să fie a noastră”, a declarat Neagoe la final.

Moldovenii au ajuns astfel la a șasea etapă consecutivă fără victorie și ocupă locul 12 în clasament cu 13 puncte. De cealaltă parte, „U” Cluj ocupă locul 14, cu 11 puncte, la egalitate cu FCSB.

Comentarii Facebook