„Șefu mă lasă” - U-BT Cluj-Napoca îi „învoiește” pe clujeni de la șefi, ca să poată să ajungă la al doilea meci de la Oradea


Jucătorii și antrenorul, Mihai Silvășan, au semnat „învoirea” angajaților clujeni, pentru a putea face deplasarea la meciul 2 al Finalei Ligii Naționale, care va avea loc la Oradea marți, 16 mai.

Chiar dacă în meciul de duminică, 14 mai, clujenii au suferit o primă înfrângere împotriva celor de la CSM Oradea, în primul meci disputat tot la Oradea (scor 79-73), aceștia se regrupează și încălzesc motoarele pentru cel de-al doilea meci. 

„Asta este, asta a fost istoria primului meci, finala este lungă, trebuie să luăm fiecare meci în parte, să facem ajustările care se cuvin și să dăm ce avem mai bun din noi în meciul de marți”, a fost declarația lui Mihai Silvășan, după concluzia primei partide. 

Finala ediției 2022/2023 a Ligii Naționale de baschet masculin se dispută, pentru prima dată în istoria baschetului românesc, în sistemul „patru victorii din șapte partide”, astfel că după meciul de marți, următoarele două meciuri se vor disputa în Sala Polivalentă din Cluj.

Iată cum arată „învoirea” pe care au distribuit-o cei de la U-BT, pentru deplasarea clujenilor de marți, la Oradea

u bt invoire.png

Vă reamintim și programul finalei:

Meciul II – Marți, 16 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 18:00

Meciul III – Sâmbătă, 20 mai – BTarena – 18:15

Meciul IV – Luni, 22 mai – BTarena – 19:00

*Meciul V – Joi, 25 mai – Sala Polivalentă din Oradea – 18:30

*Meciul VI – Duminică, 28 mai – BTarena – Ora încă nu a fost stabilită

*Meciul VII – Miercuri, 31 mai – Sala Polivalentă din Oradea – Ora încă nu a fost stabilită

Comentarii Facebook