Miercuri 17 Aprilie

România - Israel. Meci decisiv de baschet în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

 

Suporterii echipei naționale de baschet feminin sunt invitați sâmbătă, 19 noiembrie, la meciul dintre România și Israel. 

 

Banca Transilvania, sponsor oficial al Echipei Naționalei de Baschet, invită iubitorii sportului să fie alături de Acvile, eroinele baschetului feminin, în Confruntarea Decisivă care aduce România cu un pas mai aproape de calificarea la FIBA Eurobasket Women 2017.

 

Meciul România - Israel, care va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 20:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. 

 

În semn de susținere, Federația Română de Baschet anunță că oricine și-a cumpărat deja bilet la campionatul masculin FIBA EUROBASKET 2017 primește gratuit invitație la acest meci, accesând platforma MyTicket.ro.  

 

Acesta este cel mai important meci al Naționalei de baschet feminin și decisiv pentru calificare. Iubitorii sportului sunt chemați să susțină româncele: cu fanii în tribune, Acvilele pot obține sâmbătă o a doua victorie contra Israelului. 

 

Sâmbătă va fi pentru prima oară când echipa va juca oficial sub supra-numele de Acvilele, identitate lansată în acest an, pentru a marca revenirea baschetului autohton în sportul de performanță la nivel continental.

 

Comentarii Facebook