U-Banca Transilvania e pregătită de meciul cu Gaziantep, din grupele FIBA Europe Cup

 

U-Banca Transilvania va întâlni miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20.30, la Sala Sporturilor Horia Demian,, formația Gaziantep. Jocul este decisiv pentru ocuparea primului loc în Grupa G a FIBA Europe Cup.

 

Mihai Silvășan, antrenor principal al clujenilor, a declarat că turcii sunt periculoși. ”Ne așteaptă finala pentru locul 1 în această grupă din FIBA Europe Cup, un meci important pentru noi, întrucât în faza a doua a grupelor contează pe ce loc termini. Un meci pe care ne dorim foarte mult să îl câștigăm, cum de altfel ne dorim la toate partidele pe care le abordăm, fie ele în campionat sau în cupele europene. Avem în față un adversar puternic, echipa din Turcia are în componență jucători cu o calitate individuală excepțională. Au și un jucător nou, pe care nu am apucat să îl vedem, el a evoluat în ultima etapă din campionat, însă nu știm dacă va juca miercuri sau nu, este decizia antrenorului lor. Noi trebuie să facem ce depinde de noi, să pregătim cât mai bine meciul, să fim sută la sută apți pentru a câștiga”, a spus tehnicianul.

 

Jucătorul Maxym Pustozvonov i-a chemat pe fani la meci. ”Este un meci foarte important pentru noi, pentru că este în joc primul loc în grupa noastră. Este crucial pentru noi să învingem, să ne menținem ritmul bun din ultimele meciuri. Bineînțeles, invit toți fanii noștri să vină la sală, să ne susțină, sunt foarte importanți pentru noi! Ne simțim bine după această serie pozitivă, sper să o păstrăm cât mai mult, ne dorim să învingem în fiecare meci. Dacă nu îți dorești victoria, la ce bun să mai intri pe teren? Ne dorim tot timpul să câștigăm! Mergem mai departe pas cu pas, ne pregătim pentru fiecare meci, ne antrenăm, avem sesiuni de vizionare, trebuie să fim puternici mental, să fim concentrați și disciplinați în teren și va fi bine. Trebuie să luptăm, mai ales miercuri, această echipă din Turcia are foarte mulți shooteri, își doresc la fel de mul victoria, căci și ei vor să fie pe primul loc în grupă, așa că va trebui să luptăm și să fim puternici mental! Vreau să le mulțumesc fanilor care vin la meciuri și ne sprijină, ei sunt pentru noi jucătorul al șaselea, ne dau energie, ne împing de la spate! Sunt convins că așa va fi și miercuri!”, a precizat Maxym Pustozvonov.

 

Meciul U-Banca Transilvania - Gaziantep (foto: U-BT) din grupa G a FIBA Europe Cup va avea loc miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20.30 la Sala Sporturilor Horia Demian. Prețul unui bilet este de 20 de lei. De asemenea, se vor putea achiziționa tichete în ziua meciului la casieria Sălii Sporturilor ”Horia Demian” cu începere de la ora 17.30.

 

Biletele se pot cumpăra de AICI

Comentarii Facebook