Fotbalistul Didi Prodan a murit în urma unui infarct. Au fost iarăși probleme cu ambulanța

 

Fostul mare fundaș al naționalei, Daniel ”Didi” Prodan, a murit miercuri, 16 noiembrie, în casa sa din Voluntari, în urma unui infarct.

 

Prodan avea 44 de ani. Prima ambulanţă a ajuns la faţa locului în 14 minute de la apel, dar nu avea medic. Opt minute mai târziu a venit o a doua Salvare. Din păcate, viaţa fotbalistului nu a mai putut fi salvată, scrie realitatea.net.

 

Medicii ajunși la locuința lui Didi Prodan l-au resuscitat pe fostul fotbalist timp de trei ore în încercarea de a-l salva. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

 

Tragicul anunț a fost făcut de jurnalistul Realitatea TV Dorin Chioțea, pe pagina sa de Facebook.

 

”Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea. 

 

Tragedia s-a petrecut în casa din Voluntari a fostului mare fundaș tricolor. Colapsul s-a petrecut sub ochii soției sale, Licinia, care la 19.57 a anunțat Salvarea. Directorul SABIF, Alis Grasu, mi-a confirmat că "În 14 minute a ajuns la dânsul primul echipaj. Foarte rapid a venit și al doilea. Ambele mașini au dotari de ultimă generație și medici urgentiști experimentați, au încercat să-l resusciteze timp de trei ore. S-a încercat tot ce este posibil, din păcate inima sa a cedat".

 

Dumnezeu să îl odihnească!", a scris Dorin Chioțea pe Facebook.

 

Daniel ”Didi” Prodan a jucat în echipa de Aur de fotbal a României, la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 și la Campionatul European de Fotbal din 1996.

 

Daniel Prodan s-a născut în martie 1972, în Satu Mare, unde şi-a început şi cariera. În 1993 a fost transferat la Steaua, unde a jucat 3 ani. În acest timp, Didi Prodan a obţinut cinci titluri de campion, două Cupe ale României şi două Supercupe ale României.

 

Prodan a jucat din 1996 la Atletico Madrid, iar apoi s-a transferat în Scoția, la Glasgow Rangers. În 2000 a revenit la Steaua București, apoi a mai trecut pe la Rocar, FC Național şi gruparea italiană Messina.

Comentarii Facebook