Revenire fantastică pentru U-BT la Pitești! Clujenii rămân neînvinși în campionat


U BT Cluj s-a impus în deplasare, cu FC Argeş Piteşti, scor 78-63. Clujenii au rămas neînvinși în campionat după o revenire spectaculoasă, de la -14 puncte.

Argeșenii au preluat frâiele jocului încă de la început, conducând meciul cu 7-0. 

Prima reușită a venit după aproape 5 minute de joc, odată ce Bryce Jones a scuturat plasa de la mare distanță. Tot Piteștiul a jucat mai energic, iar Jevtovic și-a desprins colegii la 20-9, apoi a înscris sfertul. 

Totul s-a răsturnat în favoarea clujenilor în ultimul act. Printr-o evoluție excepțională, în special în defensivă, U-Banca Transilvania și-a revenit eroic, încheind meciul cu un nou rezultat pozitiv.

,,Mă bucur că totul s-a terminat cu bine, a fost un meci greu, știam că va fi așa. Am jucat cu o echipă agresivă, care nu a avut nimic de pierdut. Nu am început meciul așa cum trebuia, nu am avut intensitatea necesară și trebuie să înțelegem că echipele nu ne vor oferi victoria pe tavă.

Noi trebuie să ne luptăm și să avem mentalitatea corectă. Mă bucur că am dominat sfertul 4 și că am obținut victoria. Ne-am trezit la timp pentru a obține victoria. Fanii din Pitești ne-au primit foarte bine la ei acasă și le mulțumim din suflet pentru acest lucru!”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania.

Clasamentul în Top 10 este condus de campioana U BT Cluj, neînvinsă, cu 30 puncte, urmată în clasament de vicecampioana CSM Oradea, cu 27, şi de FC Argeş Piteşti, cu 24. 

Datorită acestui rezultat, campioana României ajunge la un bilanț de 15-0 în Top 10.

Comentarii Facebook