Reacția oficială a FRF după eșecul naționalei României



Oficialii Federației Române de Fotbal au transmis prima reacție oficială în urma eșecului din barajul de calificare pentru CM 2014 din Brazilia.

”TRISTEȚE ȘI DEZAMĂGIRE DUPĂ RATAREA CALIFICĂRII LA CUPA MONDIALĂ FIFA 2014!” este titlul mesajului transmis de reprezentanții FRF în urma egalului cu Grecia de marți seara.

Din păcate, echipa noastră națională nu a izbutit calificarea la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, remiza de aseară, 19 noiembrie a.c., 1-1 contra Greciei (Torosidis 55 - autogol / Mitroglou 23), fiind insuficientă pentru a remonta înfrângerea cu 1-3 din prima manșă a play-off-ului de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014, disputată cu patru zile în urmă la Pireu.

Naționala Greciei a fost superioară și a obținut o calificare meritată, tricolorii luptând și dorindu-și calificarea, numai că, din păcate, elenii s-au dovedit a fi superiori.

Dorim să mulțumim tuturor celor 53.174 fantastici suporteri prezenți aseară în tribunele Arenei Naționale și, în egală măsură, tuturor românilor care și-au încurajat naționala de-a lungul unei campanii de calificare care nu s-a încheiat așa cum ne-am dorit cu toții”, transmit reprezentanți FRF pe site-ul oficial.

Meciul de marți seara a fost cel de-al 90-lea pentru Victor Pițurcă în postura de selecționer și cel de-al 5-lea pentru Chiricheș ca și căpitan al echipei.

Comentarii Facebook