Reacția lui Victor Pițuircă după ce a aflat că e cercetat de DNA: ”Am o idee despre cum s-a luat această decizie”



Selecționerul Victor Pițurcă a aflat că este cercetat de DNA și este de părere că acest demers pornit împotriva sa nu este unul tocmai legal.

"DNA-ul a cercetat cel putin un an si jumatate acest caz, pentru ca am fost chemat acolo, si a dat neinceperea urmarii penale. Judecatorul, pentru ca Adrian Mititelu a facut apel la tribunal, a trimis inapoi dosarul la DNA. Asa ceva nu se poate! Eu am o idee despre cum s-a luat aceasta decizie, dar nu pot s-o spun. Ce se intampla, instantele sportive sunt tot instante de judecata, stim bine, iar acel judecator si-a incriminat colegii prin aceasta hotarare! Doi procurori de la DNA au anchetat un an si jumatate acest dosar si nu au gasit nimic", a spus Victor Piturca, potrivit realitatea.net.

Pițurcă este urmărit penal în cazul dezafilierii Universitatii Craiova, unde este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Inițial, DNA a dispus neinceperea urmaririi penale în cazul sau în urma anchetei, însă Adrian Mititelu a atacat decizia, iar instanta i-a dat dreptate si a dispus retrimiterea dosarului la DNA.

Comentarii Facebook