Laurențiu Reghecampf după victoria cu Dinamo: ”Îmi permit să spun că-s cel mai bun”



Steaua a reușit să se impună categoric în fața rivalei Dinamo, cu scorul de 5-2, în cadrul Cupei României.

Tehnicianul roș-albaștrilor, Laurențiu Reghecampf, a recunoscut că a rivalii dinamoviști au fost buni, însă precizează că s-a văzut o diferență mare între echipe, pe tot parcursul meciului.

Am făcut un pas important pentru a ajunge în finală. Dar aceeași atitudine o vom avea și în retur. Am avut parte de foarte multe meciuri frumoase, important e că am câștigat și încă la o diferență de trei goluri și într-o manieră foarte ok pentru oamenii care au venit la stadion.

Vreau să menționez că am jucat împotriva unei echipe bune, ambițioase, dar în fiecare moment s-a văzut diferența dintre cele două echipe.

Emoții am la fiecare meci. Într-adevăr, avem o diferență de trei goluri, dar pentru palmares și pentru fanii echipei Steaua, vom încerca să câștigăm și în retur.

Nu mă interesează cu cine vom juca finala, important este să ajungem noi în finală”, a spus tehnicianul Stelei.

Antrenorul susține că echipa sa dorește să câștige ambele trofee interne și nu a avut nicio îndolală despre cine va câștiga partida.

Eu nu dau note jucătorilor și nu cred că trebuie să discutăm despre acest lucru. Este normal să aibă o asemenea manieră, sunt cei mai buni, dovedesc acest lucru de foarte mult timp. Acesta este drumul Stelei. Dacă faci un asemenea joc, se poate întâmpla să-ți reușească. Dinamoviștii au revenit de la 1-0, au dat un gol frumos, dar nu cred că s-a pus niciun moment problema cine va câștiga acest meci.

Nu mi-a fost teamă, nu aveam de ce, știam că vine și meciul retur, iar Steaua are puterea de a întoarce orice rezultat.

În momentul de față - am zis-o de foarte multe ori -, este o diferență foarte mare între Steaua și Dinamo. Cred că asta se vede foarte clar. Dar să faci declarații numai de dragul de a le face, mi se pare deplasat. Sunt cel mai bun. Nu am nicio problemă cu Flavius, e normal să-și apere echipa lui. Mulți antrenori spun că vin să facă un meci mare sau să câștige un meci cu noi, este normal. Fiecare antrenor vrea să câștige echipa lui. Voi merge la Comisie pentru că m-am certat cu domnul Anghelache, dar scoateți declarațiile dânsului și vedeți ce a spus despre Steaua.

Cred că în acest moment, echipa, rezultatele îmi permit să spun că sunt cel mai bun. Nu e aroganță, constat doar realitatea din teren. Am avut alte trei situații clare de a marca, pe lângă cele 5 goluri, și îmi pare rău că nu am înscris mai multe. Nu pentru că am jucat cu Dinamo, ci pentru că Keșeru a avut ocazii clare, putea marca mai multe goluri.

Urmează meciul de luni și trebuie să avem jucătorii pregătiți”, a declarat, la conferința de presă de după meci, Reghecampf.

Comentarii Facebook