Prima reacție UEFA la ”Dosarul Valiza”. Vezi ce se va întâmpla cu Steaua


Ofițerul de presă al forului european, Thomas Giordano, a anunțat că UEFA îl va ancheta pe Gigi Becali în cazul în care va fi găsit vinovat de ICCJ în ”Dosarul Valiza”.

"Daca Inalta Curte va decide altfel decat instantele sportive, ne vom afla intr-o situatie asemanatoare cazului Fenerbahce, din punct de vedere al contradictiei dintre solutii. Noi si acum analizam cazul Fener, e un dosar cu mii de file", a spus Giordano despre cazul soldat cu excluderea lui Fenerbahce din Champions League, conform GSP.

Giordano a precizat că același lucru se va întâmpla și în cazul Stelei, aceasta fiind o participantă a cupelor europene.

"Dupa sentinta definitiva din civil, asteptam sa vedem daca instantele sportive din Romania redeschid cazul. Vom actiona functie de decizia lor pentru ca Steaua participa in cupele europene", a mai spus Thomas Giordano.

Cazul lui Becali a fost judecat de trei instanțe, iar Steaua a ieșit basma curată de fiecare dată.

Mitică Dragomir a încercat să explice ieri, la DOlce Sport, ce se va întâmpla cu echipa finanțată de Becali, în cazul în care acesta va fi găsit vinovat de dare de mită.

"Nu se întîmplă nimic cu Steaua! Conform regulamentului vechi, faptele s-au prescris", a declarat președintele LPF, Dumitru Dragomir.

Comentarii Facebook