23 de suporteri interziși la meciul CFR Cluj - U Cluj

 

Circa 300 de jandarmi vor menține liniștea și ordinea la meciul de miercuri, 29 mai, dintre CFR Cluj și U Cluj, considerat cu grad ridicat de risc.

 

4 suporteri ai echipei CFR Cluj şi 19 suporteri ai echipei Universitatea Cluj au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

 

Meciul va începe de la ora 19.00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca.

 

În ziua meciului, începând cu ora 17.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.

 

De asemenea pe strada Gruia vor avea acces doar suporterii echipei Universitatea Cluj şi riveranii.

 

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului CFR 1907 Cluj-Napoca, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu firma de pază PP PROTECT.

Comentarii Facebook