Pițurcă, explicație HALUCINANTĂ pentru UMILINȚA cu Olanda: ”Suntem BINE!”

 

Tehnicianul Victor Pițurcă a oferit o explicație halucinantă pentru eșecul cu Olanda, spunând că lui nu-și reproșează nimic.

 

Nu prea a ieșit mare lucru. Când pierzi cu 4-0 nu prea sunt multe de spus. Am primit golurile foarte ușor. Este inadmisibil, dar asta este situația. Avem o perioadă bună la dispoziție pentru a pune totul la punct pentru meciurile din toamnă. Probabil în această perioadă jucătorii nu sunt bine puși la punct din punct de vedere fizic.

 

Jucătorii Stelei sunt obosiți, după meciurile din Europa League, și nu s-au ridicat, din punct de vedere fizic, la nivelul dorit. Am jucat, am atacat, dar nu am înscris”, a spus antrenorul, în direct la TVR. 

 

Victor Pițurcă a spus că nu își reproșează nimic. ”Nu am ce să-mi reproșez pentru că așa am pregătit meciul încă de la partida cu Ungaria. Am vrut să joc acum cu alți jucători, care erau mai odihniți, dar atât au putut jucătorii”, a spus Victor Pițurcă.

 

Despre faptul că suporterii i-au cerut demisia, antrenorul a spus că ”nu ne putem da demisia așa de ușor. Am un contract și suntem în cărți pentru calificare. Echipa națională a avut meciuri bune. De pierdut, la nivelul acesta, vom mai pierde meciuri. Suntem bine!”, a mai spus Victor Pițurcă.

 

El a spus că ”în România este normal ca orice să ceară demisia oricui”.

 

Olanda - România 4-0 - REZUMAT VIDEO. Am fost PENIBILI

Comentarii Facebook