Paszkany: "Putem castiga toate meciurile din retur! Avem ca obiectiv castigarea campionatului"


Patronul echipei CFR Cluj, Aroad Paszkany a dezvaluit ca le-a cerut jucatorilor sa castige toate meciurile din returul de campionat.

"Obiectivul pentru campionat este castigarea titlului si obiectivul imediat este castigarea celor trei puncte cu Branestiul.

Nu cred ca motivul principal al esecurile noastre din tur a fost participarea noastra in Liga Campionilor si prezenta in Cupa Romaniei. Fiecare jucator profesionist, in fond si la urma urmei, isi doreste sa castige cat mai multe meciuri si sa joace in competitiile europene.

Eu sper foarte mult ca se va simti o schimbare de mentalitate si vorbesc de o schimbare pozitiva, sa avem mult mai mare determinare si dorinta de victorie meci de meci
", a spus Paszkany.

Finantatorul CFR Cluj a mai afirmat ca jucatorii trebuie sa castige toate meciurile, egalurile sunt interzise.

"Toate meciurile sunt importante. Trebuie sa castigam maxim de puncte. In primele 5 etape, patru victorii si un egal, ar fi un rezultat care ne-ar apropia de principalii contracandidati la titlu.

In schimb, vedeti ca in fotbal multe lucruri se pot intampla. In primul rand noi ne privim pe noi. Daca noi putem castiga cat mai multe meciuri din aceste prime 6, 7, 9 etape sunt convins ca vom fi acolo pe podium.

Am putea face un retur fara infrangere, dar este important sa facem si cat mai putine egaluri, asa ca ne trebuie cat mai multe victorii
", a mai spus Paszkany.

CFR Cluj joaca in deplasare la Victoria Branesti, duminicam 27 februarie, de la ora 16.00.

 

Citeste si...

Paszkany, suparat pe LPF: "Meciul Pandurii - Otelul trebuia sa se joace! Mai bine facem campionat cu 16 echipe"

Paszkany explica de ce l-a adus pe Sare Bakary de la Anderlecht Bruxelles

Comentarii Facebook