Paszkany, suparat pe LPF: "Meciul Pandurii - Otelul trebuia sa se joace! Mai bine facem campionat cu 16 echipe"


Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj, a declarat ca problemele financiare prin care trece echipa Pandurii Targu Jiu reprezinta un semnal de alarma pentru reducerea numarului de echipe in campionat la 16.

"Nu mi se pare normal pentru ca nu poti penaliza intreg campionatul pentru una dintre echipe, care din cauza dificultatilor financiare a ajuns in impas. Poate este un moment in plus pentru reducerea numarului de echipe din primul esalon si revin la acea idee pe care v-am spus-o, 16 echipe si cu un sezon regulat, respectiv play-off play-out, cu siguranta ar da mult mai bine masura valorii si a echipelor din topul clasamentului si a celor care eventual retrogradeaza.

Pentru situatii de genul acesta mie mi s-ar fi parut mai normal sa se joace meciul Pandurii cu cine o fi sa joace si eventual de la Pandurii sa se traga trei puncte daca ar fi castigat, nu sa se faca favoruri altor echipe. Asa mi se pare normal. Nu spun chestia asta pentru ca joaca cu Otelul Galati si daca juca cu Avantul Reghin spuneam asta. Competitia trebuie sa fie respectata
", a spus Arpad Paszkany.

 

Citeste si...

Paszkany: "Putem castiga toate meciurile din retur! Avem ca obiectiv castigarea campionatului"

Paszkany explica de ce l-a adus pe Sare Bakary de la Anderlecht Bruxelles

Comentarii Facebook