Paszkany asteapta ca CJ Cluj sa ii modernizeze stadionul: Stiu ca au fost ocupati cu inaugurarea Cluj Arena VIDEO


Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ca asteapta ca oficialii Consiliului Judetean (CJ) Cluj sa isi respecte promisiunea facuta si sa vina cu o oferta concreta de modernizare a stadionului din Gruia.

"Noi demersurile le-am facut si am raspuns cu deschidere la propunerea care ne-a venit de la Consiliul Judetean. Am primit o scrisoare in care ni s-a pus in vedere disponibilitatea CJ ca sa termine stadionul, aducandu-l la nivel de Elite, in cazul in care noi suntem dispusi sa cedam stadionul cum ar veni in proprietea CJ. Noi am zis ca suntem de acord si acum asteptam din partea dansilor... Stiu ca au fost ocupati cu deschiderea celuilalt stadion, dar acum au trecut deja doua saptamani si asteptam sa vina cu o propunere concreta", a declarat Paszkany.

Acesta a cerut in urma cu aproape doua luni ca si in stadionul "Dr. Constantin Radulescu" sa fie investita suma de 15 milioane de euro sau ca echipa CFR Cluj sa fie lasata sa joace pe Cluj Arena.

Alin Tise, presedintele CJ Cluj, a spus ca institutia pe care o conduce va investi banii cu conditia ca arena sa treaca in proprietate publica, lucru acceptate de Arpad Paszkany.

 

Citeste mai jos declaratiile lui Paszkany si Tise...

Paszkany vrea pe Cluj Arena! Daca nu, cere 15 milioane de euro pentru a moderniza arena din Gruia VIDEO

Alin Tise, despre solicitarea lui Paszkany de a juca pe Cluj Arena: Vrem echilibru si liniste VIDEO

 

Comentarii Facebook