Pancu a relatat de ce s-a bătut cu Tamaş: ”A vrut să-şi facă nevoile în mijlocul barului”

 

Daniel Pancu a relatat scane bătăii cu Gabi Tamaş, jucătoirul CFR Cluj.

 

Gabi Tamaş a vrut să-şi facă nevoile în mijlocul barului, dar Pancu a intervenit pentru a-l duce la toaletă. Fundașul CFR Cluj a ripostat şi l-a lovit cu cotul în faţă.

 

Pancu a fost deranjat de faptul că s-a înțeles cu Tamaș să nu spună că s-au bătut, ci că fundașul a vrut să-i arate cum se sare la cap în Premier League. Tamaş s-a lăudat că l-a bătut pe atacantul Rapidului.

 

Vă spun eu cum s-a întâmplat: a vrut să-şi facă nevoile în mijlocul restaurantului. Atunci eu l-am luat să-l duc la baie şi atunci m-a lovit cu cotul în nas. Ce m-a deranjat a fost că el n-a explicat cum ne-am înţeles noi atunci (n.r. că i-a arătat cum se sare la cap în fotbalul englez).

 

Tamaş m-a sunat marţi să-şi ceară scuze pentru cele întâmplate. O singură dată am mai stat cu Tamaş la masă, cu mulţi ani în urmă, şi nu aveam în faţă un pahar cu vin. Eu am avut o relaţie foarte bună cu Tamaş dintotdeauna, dar în momentele alea nu era el.

 

Eu îl respect foarte mult, şi ca om, şi ca fotbalist, este extraordinar, dar nu şi pentru ce a făcut cu mine. Tatăl lui a spus că i-a angajat bodyguard, dar unde era duminică?", a declarat Daniel Pancu la DigiSport.

Comentarii Facebook