Gigi Becali le-a dat o lovitură dură lui Reghecampf și lui Stoica


Gigi Becali le cere managerului echipei, Mihai Stoica, și antrenorului Laurențiu Reghecampf să evite toate scandalurile pentru a nu afecta echipa.

Cum discuțiile personale nu par să fi avut efect, Becali le-a transmis lui Stoica și Reghecampf mesajul în mod public, pe site-ul echipei.

"Avand in vedere faptul ca, in ciuda comunicatului de presa de miercurea trecuta, discutiile acuzatoare referitoare la situatia financiara a clubului nostru, am decis, pentru o informare corecta a tuturor suporterilor, sa publicam ultimul extras de cont (foto) al SC FC Steaua Bucuresti SA. In plus, George Becali a transmis ca a fost afectat si amarat de atacurile la care a fost supus, dar, cu toate acestea, a ales sa raspunda cu intelegere si mesaje de pace la toate acuzatiile care i s-au adus. De asemenea, acesta a transmis ca, desi nu-i poate obliga, ii roaga pe Mihai Stoica si pe Laurentiu Reghecampf sa fie mai smeriti si mai umili, lasand trufia si mandria la o parte, pentru binele echipei si pentru asigurarea conditiilor optime obtinerii marilor performante", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial al clubului.

Comentarii Facebook