Gyor- Oltchim 25-25 , romancele sunt aproape de finala Ligii Campionilor

UPDATE : Echipa din Valcea a reusit un rezultat de egalitate, devenind favorita la calificarea in finala. Meciul a fost aprig disputat, ambele formatii avand alternativ conducerea.

 

Prima repriza s-a incheiat cu un usor avantaj pentru romance, 15-14. Partea a doua a debutat bine pentru elevele lui Radu Voina, care au ajuns la un avantaj de trei goluri dupa primele patru minute.

 

Gyor a revenit insa pe fondul relaxarii inexplicabile a jucatoarelor Oltchimului si a preluat conducerea pana in minutul 50. Spre final parea ca echipa noastra va reusi sa castige dar unguroaicele au reusit egalarea prin doua goluri in ultimele doua minute.

 

Returul se va desfasura peste o saptamana la Ramnicu Valcea . In caz de calificare handbalistele echipei valcene vor primi cate 10 000 de euro prima.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Echipa din Ramnicu Valcea va intalni formatia maghiara Gyor, cu care s-a mai confruntat de sase ori in Liga Campionilor,  fiecare din echipe obtinand cate trei victorii.

 

Partida reprezinta meciul tur al semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin, faza in care Oltchim se califica pentru a doua oara consecutiv. In cazul in care va reusi calificarea, Oltchim realizeaza cea mai mare performanta a unei echipe de club din Romania dupa 1989.

 

Meciul se anunta extrem de dificil, echipa maghiara fiind o "abonata" a fazelor superioare ale competitiilor europene. In plus, unguroaicele nu au pierdut pe teren propriu de doi ani, de la o partida cu Zveda, tot in semifinalele Ligii Campionilor.

In echipa maghiara evolueaza si doua romance, Aurelia Bradeanu si Simona Spiridon.

 

Echipa romana a ajuns in Ungaria inca de ieri dimineata, efectuand si un antrenament de acomodare in cursul dupa-amiezii. Din formatia valceana lipsesc doua titulare de baza, Elisei si Maier, iar Narcisa Lecusanu a acuzat la antrenamentul de ieri dureri la genunchiul stang.

 

Biletele la meci s-au vandut deja de o saptamana, sala din Gyor avand o capacitate de doar 1400 de locuri, din care aproximativ 1000 alocate abonatilor. Totusi, organizatorii au mai vandut 600 de locuri in picioare, astfel ca la meci vor asista aproximativ 2000 de persoane.

 

 

Partida va fi televizata in direct de la ora 18.15 de canalul Sport.ro

 

Comentarii Facebook