Cristi Dulca: "Greul abia acum incepe"


Cristi Dulca, antrenorul Universitatii Cluj, s-a declarat multumit de victoria in fata celor de la FC Silvania, dar nu si de jocul elevilor sai.

"Am facut un joc destul de slab, dar in acest moment rezultatul este cel mai important. Am facut multe greseli si trebuie sa ne imbunatatim jocul. I-am avertizat pe baieti ca nu vom avea viata usoara aici si am avut dreptate. Am avut sansa sa ne desprindem la 2-0, la ocazia lui Lemnaru, iar apoi lucrurile s-au complicat putin. Dupa cum am spus, mai avem multe lucruri de pus la punct. Daca vom avea o pregatire mai buna si o concentrare mai buna, vom reveni in lupta pentru promovare", a declarat Cristi Dulca.

Antrenorul "studentilor" a avertizat, insa, ca urmeaza un meci extrem de greu cu Dacia Mioveni, iar daca "vom castiga si cu Dacia, vom lua o optiune importanta pentru promovare. Greul abia acum incepe".

Dulca le-a multumit suporterilor pentru modul in care au incurajat echipa pe toata durata partidei si au demonstrat ca "pentru ei nu exista joc pierdut".

Comentarii Facebook