CFR invinge pe Rapid cu 1 - 0 si isi mareste avantajul in clasamentul Ligii 1

CFR Cluj - Rapid 1-0, prin golul lui Muresan din min 77. CFR majoreaza distanta in clasamentul Ligii 1 fata de Steaua la 6 puncte inaintea meciului de maine al bucurestenilor.

 

Este a cincea victorie consecutiva pentru echipa lui Andrea Mandorlini.

 

Rapid a inceput cu Bornescu, Sapunaru, Ad. Iordache, M. Constantin, Ciz, St. Grigorie, C. Lazar, Matici, Spadacio, Al. Ionita, Cesinha.

 

Pentru CFR Cluj in primul unsprezece s-au aflat Nuno Claro, Leo Veloso, Piccolo, Cadu, Tony, Deac, Culio, G. Muresan, N. Dica, Bud si Nei.

 

Golul clujenilor a fost inscris in minutul 77 de Gabi Muresan cu un sut din 16 metri. Peralta a scapat singur si a fost faultat in marginea careului. Gabi Muresan a executat lovitura libera, mingea a revenit din zid si acelasi Muresan a sutat violent pe jos in coltul din stanga portarului.

 

Pe final rapidistii au ratat o ocazie incredibila. La o lovitura libera mingea reluata spre poarta a fost respinsa de Muresan in bara, de unde ar fi ricosat in gol daca rapidistul Ovidiu Herea nu s-ar fi interpus pe traiectoria mingii salvand CFR-ul de la primirea unui gol inevitabil.

 

Cu cateva secunde inainte de final Cadu a fost eliminat si nu va juca in meciul retur cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei.

Comentarii Facebook