Oficial FRF, acuzat ca a cerut 7.000 de euro, spaga, pentru convocarea la lot a unui junior de la CFR Cluj


Antrenorul selectionatei de fotbal de juniori sub 17 ani, Florin Cheran, a fost inregistrat de parintele unui jucator de la CFR Cluj, atacantul Sergiu Negrut, in timp ce i-a fost ceruta spaga, suma de 7.000 de euro, pentru convocarea fiul sau la echipa nationala.

Potrivit unor surse citate de GSP.ro, "in toamna trecuta, Cheran l-a pus pe Adrian Mihalcea, angajat la Departamentul Organizare-Protocol din cadrul Federatiei, sa-l sune pe tatal juniorului Sergiu Negrut, de la CFR Cluj, sa-i ceara 7.000 de euro ca sa-l convoace pentru miniturneul de calificare la CE 2010. Din cate se pare, parintele ar fi înregistrat convorbirea".

 

O parte din discutia telefonica a fost reprodusa de unul dintre oficialii FRF, care au dorit sa isi pastreze anonimatul:

 

"Mihalcea: Buna ziua, domnule Negrut, sunt Adrian Mihalcea de la FRF.
Negrut: Va ascult!
Mihalcea: Stiti, domnul profesor Cheran n-a fost prea multumit de felul in care prezentat fiul dumneavoastra in pregatiri. Dar a zis ca-l convoaca daca sunteti dispus sa-i dati 7.000 de euro. Are nevoie de bani, e in proces pentru o casa nationalizata.
Negrut: N-am de unde. Nu sunt de acord, fiindca nu i-as face nici un bine copilului
"

Discutia dintre intermediarul folosit de antrenorul Florin Cheran si tatal fotbalistului a fost reprodusa pentru GSP.ro, de aceeasi sursa citat, din cadrul FRF.

Tanarul nu a fost chemat sa participe la turneul de Elita din Bosnia, din perioada 19 - 24 martie, la care selectionata de fotbal Under 17 a Romaniei s-a calificat.

Potrivit aceleiasi surse, luna trecuta a mai fost un episod in care federalul Adrian Mihalcea l-ar fi cautat din nou pe tatal fotbalistului si i-a solicitat 3.000 de euro pentru convocarea tanarului la lot.

"Mihalcea: V-ati mai gandit la propunerea domnului profesor? S-ar multumi si cu 3.000 de euro sau cat puteti!
Negrut: - Domnule, nu dau nimic. Daca nu merita copilul, sa nu-l mai convoace
".

Antrenorul echipei nationale de juniori Under 17, Florin Cheran, neaga acuzatiile. "E o facatura! Nu ma pretez la asa ceva. Am un nume in fotbalul romanesc. Sunt inmarmurit! Sergiu Negrut a fost verificat, a corespuns o perioada, dupa care n-a mai dat randament. Le-am spus si celor de la CFR Cluj ca e <>. Nu stiu cine e acest Mihalcea. N-am auzit de el in Federatie. Asa poate oricine sa pretinda oricine bani in numele meu. Ramane insa in atentia noastra", a spus antrenorul, citat de GSp.ro.

Intermediarul presupusei "afaceri", Adrian Mihalcea, a declarat ca nu stie nimic despre aceste acuzatii. "Sunt nou in Federatie, nu-mi permit nici s? trec prin fata domnului Cheran, cu care n-am o relatie speciala. Dansul n-a luat bani de la nimeni", a spus Mihalcea.

Oficialii de la CFR Cluj nu au comentat inca scandalul.

 

Foto: GSP.ro

Comentarii Facebook