Miercuri 24 Aprilie

Dinamovistul N'Doye a fost luat in balon de Florin Piersic pe aeroport. Marele actor a declarat ca tine cu Dinamo si nu cu CFR Cluj- VIDEO

 

Lotul echipei Dinamo a ajuns la Cluj-Napoca in acelasi avion cu celebrul actor Florin Piersic. Inca de pe aeroportul "Henri Coanda", Piersic s-a luat de jucatorul echipei Dinamo si a declarat ca nu tine cu CFR Cluj, in derby - ul de sambata seara. El a spus ca este fan U Cluj.

 

La vederea camerelor de luat vederi, actorul s-a simtit in largul sau. L-a ochit pe dinamovistul N'Doye si a intrat in conversatie cu el: "Ce fata are gagiul, zici ca s-a rupt creanga cu el!", a spus Piersic, spre deliciul asistentei.

 

Nu s-a oprit aici si, desi jucatorul nu prea intelegea mare lucru, si-a continuat discursul: "Am auzit ca tu esti cel mai tare pe aici, ca esti extraordinar, baiatule. Eu sunt actor, sa vii la teatru sa iti arat niste filme, <>, scuipatorule de seminte! Ce samanta ti-as scuipa tie...", a spus Piersic.

 

Marele actor nu s-a multumit cu atat si si-a declarat dragostea pentru U Cluj. Ba mai mult a si cantat cateva versuri din imnul Universitarilor. Piersic a spus ca nu va tine cu CFR Cluj, ci cu Dinamo.

 

Foto: Prosport.ro

Comentarii Facebook