Oferta nemților a fost respinsă de Florian Walter. U Cluj a fost vândută

 

Oferta făcută de nemții de la DK Sportler a fost respinsă de Florian Walter, fiind acceptată o altă ofertă nedezvăluită încă.

 

Unul dintre cei care a negociat cu investitorii germani pentru a-i aduce în România, Marian Costea, a declarat în exclusivitate pentru Știri de Cluj că afacarea a căzut. ”Investitorii germani și noi am fost anunțați oficial de Florian Walter că afacerea a căzut și că oferta noastră a fost respinsă”, a declarat Costea.

 

Investitorii germani au înțeles încă de miercuri după-amiaza că oferta lor a fost respinsă, dar Walter i-a lăsat să creadă că dacă ar oferă un ban în plus poate ar avea o șansă. ”A fost și această variantă, dar unele surse ne-au spus că au fost preferați alți investitori. Am aflat, de asemenea, că directorul economic al clubului și juristul U Cluj au fost chemați la București pentru a semna documentele. Joi dimineața, am aflat oficial că totul s-a tranșat și am pierdut orice șansă de a lua echipa”, a mai spus Marian Costea.

 

Investitorii nemți sunt dezamagiți de cele întâmplate și nu înțeleg de ce au fost chemați la discuții dacă Walter stabilise deja cui să îi vândă echipa.Ei vor pleca din România joi, după-amiază.

 

Dacă tranzacția ar fi fost parafată, Marian Costea ar fi urmat să ocupe postul de președinte al U Cluj, iar Vasile Miriuță postul de antrenor. 

 

Nemții ar fi urmat să cumpere acțiunile U Cluj cu 400.000 de euro și să plătească datoriile clubului de 3 milioane de euro.

 

Vezi AICI cine ar puta fi patronii clubului.

Comentarii Facebook