Walter a VÂNDUT U Cluj - Surse

 

Unele surse din anturajul echipei U Cluj au declarat că echipa a fost vândută, Florian Walter anunțând că de joi, 8 noiembrie, jucătorii vor primi salariile restante.

 

Din informațiile adunate până acum, s-ar părea că echipa nu a fost vândută investitorilor nemți. ”Noi încă așteptăm un răspuns de la Florian Walter. Unele surse ne-au spus și nouă că echipa ar fi fost vândută deja și că Walter va face joi la Cluj-Napoca o conferință de presă pentru a anunța cine sunt cumpărătorii. Mai stăm până la 19.00 pentru a vedea dacă oferta noastră a fost acceptată sau respinsă”, a declarat pentru Știri de Cluj un apropiat al investitorilor germani, care a participat la negocierile din ultimele 2 săptămâni.

 

In rândul celor care conduc de la Cluj echipa domnește o atmosferă de încordare. ”Am primit un telefon în care ni s-a spus că mâine vom afla ce s-a întâmplat, dar că se vor plăti salariile jucătorilor. Jurista clubului și directoarea economică se duc azi la București pentru a parafa înțelegerea”, a declarat o sursă din cadrul echipei U Cluj.

 

S-ar părea că Walter nu i-a preferat pe nemții de la DK Sportler.

 

La U Cluj se vorbește că echipa a fost vândută, dar nu se știe cu precizie cui. Unii susțin că noii proprietari ar fi italienii care vor să facă la Cluj o academie cu jucători africani. Aceștia ar fi fost aduși la Cluj de Adriana Cristea, proprietara parcului industrial privat de la Dej, Arc Parc, care ar avea o avere de 50 de milioane de euro.

 

Alții îi dau drept câștigători ai acestui duel pentru acțiunile celei mai iubite echipe din Transilvania pe frații Călin și Gheorghiță Bultoc, proprietarii holdingului ”Meridian Auto”, având ambii o avere de aproape 50 de milioane de euro, care au negociat în secret cu Ioan Mărginean și Florian Walter, în ultima săptămână.

 

Comentarii Facebook