Walter i-a UMILIT pe nemții care voiau să cumpere echipa: Ne-a luat și cărțile de vizită înapoi

 

Florian Walter este acuzat că i-a umilit în utlimul hal pe nemții care au venit la București pentru a cumpăra echipa. Patronul U Cluj a discutat cu șefii DK Sportler 3 minute și le-a luat și cărțile de vizită, la finalul întrevederii.

 

La ora 16:00 (n.red marți, 6 noiembrie) am ajuns la biroul lui Walter pentru discuţii. După ce l-am aşteptat o jumătate de oră, nu ştiu dacă discuţiile au durat 3 minute. Ni s-a cerut o ofertă, noi am prezentat-o, după care imediat am fost daţi afară din birou. La ieşire, Walter a cerut să-i înapoiem şi cărţile de vizită”, a declarat Vasile Miriuţă, cel care i-a însoțit pe investitori la discuții alături de Marian Costea.

 

Aveam pregătiţi 1,75 milioane de euro pentru preluarea datoriilor şi 250.000 de euro pentru cele 98 la sută din acţiuni. Vă spun că de la început nu s-a vrut să se dea echipa la nemţi. Am fost aduşi la mişto pînă în România. Nemţii ar fi făcut ordine la echipă, ar fi avut un management corect, ca şi afară. Poate sunt alte interese la mijloc de care eu nu ştiu. Nici dacă făceam o ofertă de 4 milioane de euro nu ni se dădea echipa nouă”, a adăugat Vasile Miriuţă, conform Gsp.ro.

 

La Cluj am fost primiţi bine de autorităţi, de suporteri. Domnul Boc chiar a sunat înaintea întîlnirii cu Walter şi era încrezător că lucrurile se rezolvă. Modul în care am fost trataţi însă la Bucureşti a fost mizerabil”, a mai spus cel care ar fi trebuit să fie antrenorul U Cluj.

 

S-ar părea că viitorii patroni ai U Cluj sunt fraţii Bultoc, cu o avere de 50 de milioane de euro, patronii holdingului ”Meridian Auto”.

 

Oferta nemților a fost respinsă de Florian Walter. U Cluj a fost vândută

 

Comentarii Facebook