O nouă investiție în sport la Cluj? FRF dezvoltă un proiect pentru un centru regional de pregătire


Federația de Fotbal a României lucrează la un proiect pentru o nouă investiție în sport la Cluj, a anunțat, vineri, ministrul Dezvoltării Regionale, Vasile Dîncu.

Prezent la inaugurarea noului complex sportiv din Gheorgheni, vicepremierul a anunțat că FRF și Guvernul lucrează la un proiect pentru construirea unui centru regional de antrenamente pentru juniori și nu numai la Cluj.

Sper să putem începe un altfel de parteneriat la începutul anului viitor. Federația Română de Fotbal și Guvernul au un proiect puternic pentru un centru regional la Cluj, pentru pregătirea juniorilor, a antrenorilor, a managerilor și așa mai departe. Sper să găsim o locație și să o construim. Clujul este un centru al Ardealului și respectiv al fotbalului și sper ca acest lucru să ne ajute să dăm drumul la anul acestui proiect”, a declarat Vasile Dîncu.

 

Vicepremierul a participat la deschiderea oficială a Bazei Sportive Gheorgheni, cea mai modernă din România și unde clujenii au acces gratuit. Detalii în linkul de mai jos.

 

S-a inaugurat cea mai modernă bază sportivă a Clujului. Vezi cum se face accesul FOTO/VIDEO

Comentarii Facebook