Sambata 26 Noiembrie

S-a inaugurat cea mai modernă bază sportivă a Clujului. Vezi cum se face accesul FOTO/VIDEO


Primăria a inaugurat oficial, vineri, 2 decembrie, cea mai modernă bază sportivă din Cluj-Napoca, de la fostul cartodrom, din Gheorgheni.

La inaugurare au participat primarul Emil Boc, dar și vicepremierul României, Vasile Dîncu, care au făcut un tur al complexului sportiv și chiar au testat pistele de bowling și mesele de tenis de masă (VIDEO).

Accesul în baza sportivă și folosirea terenurilor și aparatelor din cadrul acesteia se face în mod gratuit de toatălumea, însă pentru a face acest lucru trebuie să obțineți un card de acces, gratuit, prin intermediul unei aplicații special dezvoltate, disponibilă pe site-ul www.complexsportivgheorgheni.ro.

Am realizat o aplicație pe care de astăzi o puteți accesa pe adresa complexsportivgheorgheni.ro, unde vă îndeamnă să vă rezervați un teren, apoi vă ândrumă să vă faceți un cont, pentru care aveți nevoie doar de o adresă de email și un număr de telefon, apoi primiți confirmarea rezervării pe telefon, după care vă prezentați aici (n.red. la complexul sportiv) să vă ridicați cardul pe baza căruia veți putea accesa terenurile dorite”, a declarat Emil Boc.

Prin această metodă puteți rezerva terenuri precum cele de fotbal, de tenis sau baschet însă anumite activități nu necesită rezervare, cum este sunt tenisul de masă, badminton sau volei.

O altă metodă de a obține cardul, fără a descărca aplicația, este direct prin completarea unui formular pe site, ori prin prezentarea la complexul sportiv cu buletinul, unde vi se va elibera pe loc.

Mai mult, persoanele care dețin un card de bike-sharing îl pot folosi și pentru a intra în complexul sportiv Gheorgheni, doar prin crearea unui cont care să ia în evidență cardul.

Complexul sportiv, în valoare de aproximativ 20 milioane de lei cuprinde terenuri cu nocturnă - 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton și 2 de volei de plajă - unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.

În ceea ce privește zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională.

Totodată, noua bază sportivă este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări, parkour; spații de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventură - trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații; alei de promenadă și spații verzi generoase.

Mai multe imagini găsiți AICI.

Comentarii Facebook