Neluțu Varga vrea o avere pentru Otele: Gigi Becali să-mi bage milioanele în cont


Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat că cere pentru Otele 6 milioane de euro, și l-a anunțat oficial pe Gigi Becali că trebuie să vireze banii, nu să vorbească.

După ce FCSB a câștigat derby-ul de duminică seara cu Universitatea Craiova și e aproape campioană a României, Gigi Becali a anunțat că îl vrea pe Philip Otele, de la CFR Cluj, alături de Alibec și Louis Munteanu.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară, la tine la emisiune. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, a declarat Neluțu Varga, pentru Fanatik.

Dacă nu erau prieteni, îi cerea 3 milioane. Așa, fiind prieteni foarte buni, costă 6 milioane de euro Otele”, a comentat în glumă acest anunț al patronului clujean Robert Niță, invitatul permanent al emisiunii de la Fanatik.

Comentarii Facebook