Dan Petrescu revine la CFR Cluj? Cât de reale sunt aceste zvonuri


Patronul CFR-ului, Ioan Varga, ar fi bătut palma cu Dan Petrescu, pe care îl așteaptă să revină din Coreea de Sud pentru a prelua echipa.

CFR Cluj are acum un antrenor interimar, după ce Adrian Mutu și-a dat demisia în urma eșecului din Cupa României, scor 0-4 cu divizionara secundă Corvinul. Ulterior, fără ”briliant” pe banca tehnică, CFR Cluj a reușit să treacă de Rapid, scor 4-1.

Această victorie ar putea fi singura partidă a lui Ovidiu Hoban pe banca CFR Cluj, pentru că se întoarce Dan Petrescu, rămas liber de contract după ce și-a dat demisia de la Jeonbuk, din campionatul Coreei de Sud.

A fost o perioadă extraordinară alături de cei mai buni jucători şi fani la cea mai bună echipă din Asia. Voi prețui experienţa, timpul şi dragostea pentru echipă şi voi continua să o susţin pe Jeonbuk Hyundai când mă voi întoarce în ţara mea natală. Vă mulţumesc din nou”, a declarat Dan Petrescu, conform sud-coreenilor.

Surse din cadrul echipei, citate de GSP, spun că Dan Petrescu este favorit pentru a prelua echipa, pe care o cunoaște foarte bine. ”Bursucul” a câștigat la Cluj 5 titluri și a plecat vara trecută pentru a antrena în Coreea de Sud.

Clujul are nevoie de poziția a doua în Play-off pentru a juca în grupele Conference League, așa că echipa trebuie să strângă rândurile. Patronul Neluțu Varga va pierde mulți bani dacă echipa ratează acest loc. 

Comentarii Facebook