Nebuni de legat! Rolleri adunati la Cluj de peste tot s-au "lansat" de pe balustradele inalte de 8 metri din Piata Cipariu - VIDEO si FOTO

 

Rollerii din tara si strainatate s-au adunat la Cluj in aceste zile si isi demonstreaza priceperea coborand pe balustradele scarilor fostului complex comunist din Piata Cipariu.

 

La competitia ad-hoc s-au strans practicanti ai sporturilor extreme din Bacau, Sibiu, Mures, Iasi, Bucuresti, dar si din Belgia si Polonia.

 

"Asta este viata noastra, ne place ce facem si ne intalnim in tara la invitatia unor localnici. Acum este randul Clujului si am venit cu placere din toate colturile. Am ales Piata Cipariu pentru ca aici balustradele astea sunt interesante", a povestit Paul, un tanar care a venit de la Bacau, pentru a participa la aceasta intalnire.

 

Cei mai curajosi dintre tineri au studiat balustradele si dupa aceea s-au lansat in viteza. "E un stil anume de coborare. La orice greseala risti sa cazi de la 7-8 metri si consecintele sunt dezastroase, asa ca trebuie sa iti ti echilibrul. Vezi doar ca multi se dezechilibreaze pentru ca nu vin lansati bine", a mai povestit Paul.

 

Viata rollerilor este frumoasa, dar nu este ieftina, pentru ca o pereche de ghete profesionale costa intre 250-300 de euro, iar rolele trebuie schimbate des pentru ca se uzeaza. Un set cost in jur de 20-30 de lei si se schimba frecvent.

 

Tinerii vor mai sta la Cluj cateva zile dupa care vor pleca fiecare spre casele lor, urmand sa isi dea intalnire in alt punct din tara sau strainatate.

Comentarii Facebook