SOCANT! Mutu a batut cu bestialitate un ospatar si risca sa ajunga la inchisoare

Pentru ca a refuzat sa-l mai serveasca pana la achitarea notei de plata, Mutu l-a lovit cu pumnii in figura, iar apoi desi era cazut i-a aplicat mai multe lovituri in piept. Ospatarul a depus plangere la Politie.

 

Impreuna cu alti doi prieteni, Mutu a petrecut intr-un bar din Florenta in noaptea de vineri spre sambata. La ora cinci dimineata, dupa cum relateaza presa italiana, Mutu a mai cerut o sticla de vin si pentru ca ospatarul i-a cerut sa plateasca a inceput sa-l loveasca cu pumnii.

 

Ospatarul, un sarb de 28 de ani, a suferit mai multe leziuni si a fost internat la Spitalul Santa Maia Nuova unde se pare ca va avea nevoie de 25 de zile de ingrijire.

 

La sosirea politiei atacantul roman nu mai era in local. Nu este prima altercatie de acest gen a jucatorului Fiorentinei. In 2006, inaintea unui meci al echipei nationale, Mutu a batut un ospatar. S-a spus la acea vreme ca scandalul a avut loc in hotelul unde se afla echipa nationala si ca Mutu ar fi folosit chiar si o ranga.

De asemenea, in urma cu cateva luni, Mutu a fost implicat intr-un scandal si cu un cetatean libanez, pe care l-a batut dupa ce i-a adresat cuvinte jignitoare sotiei Consuelo.

 

Mutu urma sa revina in teren dupa suspendare in week-end-ul viitor in meciul cu Catania.

 

 

Comentarii Facebook