U Mobitelco a invins in deplasare pe SCM U Craiova

Clujenii au invins cu 79-66 (43-35) si ocupa locul al treilea dupa cinci etape, la un punct de liderul CSU Ploiesti.

 

Principalii marcatori ai Universitatii au fost ca de obicei Krstanovic si Dykes, iar de la craioveni s-a remarcat Wohlleb, cu 21 de puncte si 6 recuperari.

 

Clujenii au inceput in forta, conducand inca de la finalul primului sfert cu 27-20. Diferenta s-a pastrat constanta in sfertul 2, ca si in cel de-al treilea. Spre final, echipa lui Marcel Tenter a reusit sa mareasca avantajul gratie cuplului Krstanovic- Dykes .

 

Craiovenii au avut mai multe recuperari insa au jucat slab la aruncarile libere si mai ales la cele de trei puncte.

 

Dupa meci, antrenorul Marcel Tenter a declarat : "A fost un meci aflat sub controlul nostru de la inceput pana la final. Au mai fost si unele greseli, care le-a permis sa se apropie putin la scor, dar am trecut cu bine peste toate momentele de acest fel. Am adus acasa inca doua puncte, asta e cel mai important, s-a jucat bine, cu pofta, iar acum ne pregatim pentru meciul cu Oradea, de miercuri".

 

Iata si lista completa a marcatorilor.

 

"U" Mobitelco BT Cluj - Krstanovic 28 puncte,8 rec, 2 capace si 3 interceptii, Dykes 25 si 3 interceptii, Silvasan 10 si 4 rec, Pesic 5 si 4 rec, Cuic 5, 4 pase decisive si 3 interceptii, Fometescu 4, Chetreanu 2.

 

SCM CSS Craiova - Wohlleb 21 puncte si 6 rec, Wooten 12 si 7 rec, Simms 11 si 8 rec, Dodoc 10, Stojakovic 5 si 6 pase decisive, Menelik 4 si 6 rec, Albu 2, Filovici 1. 

 

 

Comentarii Facebook