Murinho îi consolează pe steliști înaintea meciului de la Londra: ”Nu s-au făcut de râs”


Steaua o întâlnește pe pe Chelsea, miercuri, la Londra, de la 21:45 (ora României), în ultimul meci din acest sezon al UEFA Champions League.

Deși nu mai au nicio șansă de a se califica, Reghecampf a declarat că va ieși pe teren cu cea mai bună echipă a sa.

"L-am auzit pe antrenorul Stelei când a afirmat că vine aici cu cea mai bună echipă, deşi nu mai are nicio şansă. Dacă venea cu echipa a doua, ziceam că meciul e terminat deja. Steaua a fost importantă în grupă, i-a luat patru puncte lui Basel şi două lui Schalke. Nu s-a facut de râs, ca echipele care termină cu zero puncte sau un punct. Meciul nu este deja câştigat, dar vom încerca să ne impunem şi să terminăm pe primul loc în grupă", a declarat Jose Mourinho, potrivit Digi Sport.

Tehnicianul londonezilor a precizat că are prieteni în România, chiar familia Becali, însă în acet meci trebuie să lase deoparte toate legăturile și să învingă.

"Nu vă pot spune dacă am un jucător favorit de la Steaua, pentru că mâine va apărea în presă că îl vreau la Chelsea. Am prieteni români, familia Becali, dar trebuie să uit de prieteni şi să câştig meciurile. Le mulţumesc prietenilor pentru că au încurcat Basel şi Schalke şi sper să mă ajute şi mâine, să iau trei puncte", a spus, râzând, Mourinho.

Tehnicianul a dezvăluit şi reţeta pentru a obţine performanţă în Europa, chiar dacă provii dintr-o ţară cu o putere economică redusă.

"Ţări precum România sau ca a mea, Portugalia, care nu sunt puternice din punct de vedere economic, pot concura cu şanse în UEFA Champions League doar când îşi ţin jucătorii. Important este să păstrezi cei mai buni jucători pentru unul, doi, trei ani. Dacă păstrezi cei mai buni jucători, totul este posibil. Când am câştigat Cupa UEFA în 2003, am vrut să plec, dar preşedintele mi-a spus că nu va vinde niciun jucător pentru un an, dar că peste doi o va face, deşi aveam ofertă de la Barcelona pentru Deco. Spre exemplu, l-aţi pierdut pe Chiricheş, şi asta se simte, dar pe de altă parte aţi luat bani frumoşi şi v-aţi asigurat bugetul", a mai afirmat portughezul.

Comentarii Facebook