Gabi Tamaș vorbește despre problemele cu alcoolul: ”Nu sunt un alcoolic”


Gabi Tamaș a vorbit depre presupusele sale probleme cu alcoolul, despre care acesta susține că nu există.

"Nu sunt un alcoolic! Alcoolicii sunt aia care beau zi de zi, cum se trezesc, sunt cu bautura la nas! Eu nu fac asa ceva! Eu beau din cand in cand, atunci cand am o zi libera si fac o iesire cu prietenii, un gratar... lucruri absolut normale, pe care le faci si tu, si orice alt om din lumea asta! Mai ramane sa spuna lumea despre mine ca sunt drogat si homosexual, ca in rest m-au facut toti in toate felurile", a declarat Tamaş pentru Click.

"Orice as face mereu sunt prezentat ca fiind baiatul rau, asa ca nu stiu daca are rost sa ies de fiecare data sa spun ca de fapt lucrurile nu au stat deloc asa cum au fost redate. Lumea ma asociaza mereu cu scandaluri... Am stat trei ani in Anglia si s-a scris o singura data despre mine, desi am jucat aproape meci de meci la West Bromwich. Ca idee, asa, stii cine are cele mai multe meciuri jucate in Premier League? Dan Petrescu. Pe locul doi stii cine e? Eu! Dar asta n-am vazut pe nicaieri, doar ca Tamas a facut, Tamas a dres!" a mai spus Tamas.

Petrecerile și băutura i-au adus însă în trecut mari probleme, acesta chiar a fost dat afară de la CFR Cluj înainte să apuce să joace măcar un meci.

Comentarii Facebook