Conducerea LPF nemulțumită arbitrajul din România: ”Să se aplice sancțiuni”


Conducerea LPF este nemulțumită de calitatea arbitrajelor din ultimele etape ale campionatului și cer Comisiei Centrale a Arbitrilor să fie aplicate sancțiunile corespunzătoare.

Liga Profesionista de Fotbal isi manifesta, si pe aceasta cale, nemultumirea fata de calitatea arbitrajelor prestate in ultimele etape de campionat. LPF subliniaza, inca o data, efortul urias pe care il fac patronii cluburilor de prima liga pentru sustinerea activitatii fotbalistice profesioniste. Tocmai de aceea, liga vine in intampinarea nemultumirilor cluburilor, manifestate prin memorii adresate conducerii LPF si cere Comisiei Centrale a Arbitrilor sa analizeze cu maxima seriozitate calitatea prestatiilor brigazilor de arbitri. LPF are convingerea ca ierarhia in intrecerea pe care o organizeaza trebuie sa fie stabilita de catre fotbalisti, de jocul echipelor si nu de decizii de arbitraj care modifica uneori echilibrul de forte din teren”, transmit reprezentanții LPF.

Reprezentanții Ligii au precizat că așteaptă comunicarea, in regim de urgenta, a sancțiunilor aplicate de Comisia Centrala a Arbitrilor in cazul arbitrilor a caror prestatie a fost departe de pretentiile unui fotbal profesionist.

Comentarii Facebook