Beto, portarul facut KO de Wesley, are 13 copci in zona ochiului stang: "Fotbalul romanesc e dur si agresiv!" VIDEO


Beto, portarul CFR Cluj care a ajuns la spital in urma unui contact dur cu Wesley in timpul meciului cu FC Vaslui, are 13 copci in jurul ochiului stang.

"Nu sunt inca pregatit sa intru in urmatorul meci. Rana este inca proaspata. Am copci si cred ca maine e imposibil sa intru in teren, dar in jocul cu Rapid cred ca voi intra. Nu sunt suparat pe Wesley, nu a facut-o intentionat. A fost un accident.

Nu stiu ce s-a intamplat. Am vazut totul la televizor dupa meci, cand am revenit la stadion de la spital, pe la ora 1.00. El era cu spatele la mine, nu l-am vazut si am luat mingea, moment in care m-a lovit.

Am vrut sa continui sa joc, la fel ca in orice meci. Nu stiam in ce stare sunt. Mi-au pus 13 copci. Am vrut sa joc, dar medicul a spus ca trebuie sa ma duc la spital", a declarat Beto pe Aeroportul International Cluj inainte ca echipa CFR Cluj sa plece spre Ploiesti pentru meciul cu Astra din Cupa Romaniei.

Beto a spus ca fotbalul romanesc este agresiv, dar spera ca este numai atat. "Cred ca este un fotbal dur, agresiv, dar vreau sa cred ca nu este vorba de ceva mai mult de atat", a mai spus portarul venit de la FC Porto.

Portughezul nu a stiu ca Wesley nu a fost santionat pentru intrarea lui si a parut mirat cand a aflat de la jurnalisti.

 

Vezi si...

CFR Cluj - FC Vaslui 2-0! Paszkany castiga razboiul cu Porumboiu REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook