MM Stoica despre meciul Ajax - Steaua: Vor fi peste 10 mii de stelişti pe Amsterdam Arena


Steliştii vor să înceapă anul 2013 cu un nou record de asistenţă, dar de această dată la un meci în deplasare, în cupele europene.

Mihai Stoica vrea să schimbe semnificaţia datei de 14 februarie: să nu mai fie doar ziua iubirii, ci ziua îndrăgostiţilor de ... fotbal. De Valentine's Day, Steaua poate aduce un număr record de români în tribunele stadionului Amsterdam Arena.

"Vor fi cu siguranţă peste 10.000 de stelişti pe Amsterdam Arena. Au fost rezervate deja mai mult de jumătate din biletele rezervate suporterilor noştri în sectorul special.

În momentul când ai mai mulţi suporteri decât are Liverpool sau Fenerbahce, e un motiv în plus pentru jucători să-şi dorească să continue la Steaua şi să plece doar după ce au ridicat un trofeu important. Şi Cupa României câştigată anul trecut e un trofeu important, dar euforia se risipeşte repede", a spus Mihai Stoica, potrivit realitatea.net.

Gică Popescu, bun cunoscător al fotbalului olandez, nu se declară prea optimist înaintea "dublei" dintre Ajax şi Steaua.

"Nu a avut rezultate extraordinare, dar eu cred că în momentul în care Ajax prinde o echipă bună poate să bată şi pe Steaua, şi pe Real Madrid, pe oricine. E un adversar foarte, foarte greu", a spus Gică Popescu.

Comentarii Facebook