Ghiţă făcut KO în finala K1. Semmy Schilt l-a pus la podea cu o lovitură de picior în cap - VIDEO


Daniel Ghiţă a ajuns în finala K1 după 3 meciuri cîştigate, dar a fost făcut KO de Semmy Schilt.

Sportivul român a luat parte, printre cei mai buni 16 luptători din lume, la Finala K1 în ultima zi a anului, la Saitama, Japonia.  Pentru a pune mâna pe trofeu şi pe premiul de 400.000 de dolari, Ghiţă avea nevoie de patru victorii într-o singură zi. O premieră în lumea sportului cu mănuşi, potrivit realitatea.net.

Ghiţă a debutat în optimi împotriva tânărului brazilian Jhonata Diniz (21 de ani), pe care l-a învins surprinzător de greu, dupa trei runde, la puncte.

În partida din sferturi, Ghiţă s-a întâlnit cu tunisianul Mourad Bouzidi, meci câştigat în runda a doua, când tunisianul s-a văzut nevoit să abandoneze, după ce a fost lovit cu piciorul în mână de român.

În semifinale, Ghiţă a dat peste surprinzătorul marocan Jamal Ben Saddik, care îi eliminase din competiţie pe mult mai cunoscuţii Erol Zimmerman şi Remy Bonjasky. Africanul a rezistat însă numai 25 de secunde în faţa sportivului român, moment în care a căzut la podea după o lovitură de picior la corp.

Astfel, Ghiţă a ajuns în finală, unde a dat piept cu favoritul la cucerirea trofeului, uriaşul olandez Semmy Schilt. După două prime minute din luptă dominate de batav, cel poreclit de japonezi "Samuraiul Salbatic" a fost trimis la podea cu o lovitură de picior la cap. Luptătorul nostru s-a ridicat în cele 10 secunde, însă arbitrul a considerat că nu mai poate continua lupta.

Aceasta a fost cea de-a doua înfrângere din carieră suferită de Ghiţă în faţa lui Schilt, după cea din 2009, când a pierdut la puncte.



Comentarii Facebook