Vineri 1 Iulie

Mitică Dragomir: M-a sunat Ioan Rus. Se pare că Varga e patronul CFR Cluj, dar Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic


Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Mitică Dragomir, a spus că a fost sunat de Ioan Rus, șeful Grupului de la Cluj, pentru a-i ”mulțumi”.

M-a sunat și mi-a spus că într-adevăr patronul adevărat ar fi Varga, chiar dacă influențele sunt și din altă parte. Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic. 

M-a sunat după ce eu am vorbit că este un tip deștept. Cred că pentru asta m-a sunat să îmi mulțumească. Printre altele mi-a spus și asta. 

Mi-a mai spus că Ardealul nu se asortează cu astfel de practici. A fost de Balcani, nu de Ardeal, cu toate că și noi suntem în Balcani”, a declarat Dragomir, sâmbătă dimineața, la Digi Sport.

Declarația vine după ce același Mitică Dragomir ”turna” benzină pe scandalul de la CFR Cluj, acum 6 zile, unde Șumudică era în scandal cu patronul Neluțu Varga. Între timp, antrenorul a fost dat afară și a venit Dan Petrescu în locul lui. 

În 30 august, Mitică Dragomir spunea: ”Și Petrescu și Șumudică sunt antrenori mari. Acolo este altceva. Este o chestie politică, de oameni politici. Știu mai multe dar tac, se zice că nu Neluțu Varga este șef. Sunt doi-trei politicieni. Ei au fost deranjați de atitudinea lui Șumudică. Acolo altcineva comandă, nu Varga. 

Dan Petrescu a avut rezultate acolo. Dar nici lui Șumudică nu poți să îi zici nimic. Șumudică moare pe mâna lui, așa cum s-a întâmplat”, a declarat fostul președinte al LPF la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Eu îi cunosc și pe Dâncu și pe Rus, sunt oamenii dracului, să te ferești de ei, dar sunt deștepți, mai ales Rus, că-l cunosc de pe timpul celălalt (perioada regimului comunist - N.R.). De când s-a retras Rus de la CFR, că el a fost number one într-o vreme, ați mai auzit de el? Acum a revenit, iar se vorbește.

De Dâncu nu s-a vorbit în politică pe cât s-a vorbit în sport, ce când s-a asociat cu CFR Cluj. De-asta vor toți să se asocieze cu fotbalul. Nu știu dacă Dâncu si Rus i-au făcut vânt lui Șumuduică, dar când și-au dat seama ce poate face ăsta (Șumudică - N.R.), ăștia bătrânii au zis ”Stai că ne face ăsta, aici e Cluj. Cât costă toată treaba, 500.000, dă-i bani și să plece”, a afirmat Dragomir, potrivit realitatea.net.

Ioan Rus și Vasile Dâncu, personaje controversate din politică, au fost asociați cu Arpad Paszkany, fostul patron al CFR Cluj, în trustul de presă Look. 

Ulterior Paszkany s-a retras de la echipă (gurile rele spun că a fost forțat), iar Ioan Rus a controlat din plan secund Pro România Cluj. Vasile Dâncu, mare prieten cu Răzvan Burleanu, șeful FRF (deși oficial spune că este numai o relație de consultanță prin firma sa, IRES), a revenit în politica mare, este senator PSD Cluj, și între primii oameni din partid. Dâncu este văzut foarte des la CFR Cluj, în preajma lui Neluțu Varga, patronul declarat al echipei. 

Comentarii Facebook