”Oracolul” Mitică Dragomir: Șumudică e omul dracului. Nu se asorta cu Ardealul


Cel supranumit ”oracolul”, Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), spune că Marius Șumudică s-a protejat bine în scandalul cu CFR Cluj.

Dragomir spune că Marius Șumudică are înregistrări incendiare cu scandalurile de la CFR Cluj.

Are niște imagini criminale din ziua în care nu a fost lăsat să intre la antrenamentul CFR Cluj. Nu-l văietați pe Șumudică. Șumudică e omul dracului. Antrenor bun, dar are gură mare și știe să se apere bine.

Nu poți să-i reproșezi nimic. Nu a pierdut niciun meci și a calificat echipa în Conference League. Părerea mea e că el prin atitudine a greșit. De ce să nu fim corecți. Eu țin la el ca la băiatul meu”, a declarat Mitică Dragomir.

Acesta a mai spus că Marius Șumudică nu se asorta cu echipa ardeleană.

Din punct de vedere tehnic se asorta cu CFR Cluj, dar din punct de vedere comportamental nu se asorta cu Ardealul. Nici Dan Petrescu nu e departe de Șumudică, numai că Dan Petrescu este destul de echilibrat”, a declarat Mitică Dragomir.

Acesta nu crede că CFR Cluj va renunța la portarul de top Giedrius Arlauskis.

Conducătorii și-au dat seama că acești jucători câștigă bani foarte mulți și dau randament mai mic decât banii pe care îi câștigă. La Giedrius Arlauskis nu renunță Dan Petrescu. Fac pariu! Cine vrea să-și dea cu cărămida în instalație?”, a mai spus Mitic Dragomir la Digi Sport. 

Mitică Dragomir: M-a sunat Ioan Rus. Se pare că Varga e patronul CFR Cluj, dar Grupul de la Cluj a fost, este și va fi puternic

Comentarii Facebook