CFR Cluj își poate pierde unul dintre titulari! Ofertă din Turcia primită de campioană


CFR Cluj îl poate pierde pe Billel Omrani (28 de ani) în aceste ultime zile ale perioadei de transferuri.

CFR Cluj își poate pierde unul dintre titulari! Ofertă din Turcia primită de campioană

Campioana României a primit deja o ofertă pentru atacantul născut în Franța, Rizespor fiind echipa care insistă pentru transferul său, scrie footmercato.net. Formația turcă ar lua în calcul chiar să îi achite clauza de reziliere, în valoare de 700.000 de euro.

Informația apare la două săptămâni după ce presa din Franța a scris că și Konyaspor, o altă echipă din prima ligă a Turciei, este interesată de Omrani. La momentul respectiv, Marius Șumudică spunea că Omrani nu va părăsi echipa, însă revenirea lui Dan Petrescu la echipă poate schimba situația.

Billel Omrani mai are doar un an de contract cu CFR Cluj. Atacantul format de Olympique Marseille a sosit în 2016 la formația din Gruia, acumulând 181 de meciuri și 44 de goluri în tricoul echipei cu care a cucerit de patru ori titlul de campion.

Sursa citată mai scrie că Omrani își dorește să fie convocat și la echipa națională a Algeriei. În perioada junioratului, atacantul a reprezentat Franța.

Rizespor, echipă care a fost pregătită pentru o perioadă scurtă din sezonul trecut și de Marius Șumudică, este antrenată acum de Bulent Uygun și a început slab noua stagiune, cu un singur punct strâns în primele trei runde.

  •     1,6 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Omrani, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt
  •     4 goluri și 3 pase decisive are Omrani în cele 14 meciuri acumulate la CFR Cluj în acest sezon

CFR Cluj a avut mai multe oferte pentru Omrani, însă cea mai mare a fost în decembrie 2019, când Sheffield United l-a dorit pe Omrani, însă campioana României a refuzat atunci 5 milioane de lire sterline, adică aproximativ 5,5 milioane de euro.


Comentarii Facebook