Mirel Rădoi dă de pământ cu Ciprian Marica, după ce fostul atacant i-a cerut să își facă bagajele și să plece mai repede


Antrenorul Naționalei, Mirel Rădoi, i-a dat replica lui Ciprian Marica, după ce fostul atacant i-a spus că mai bine își dă demisia înainte de meciul cu Liechtenstein.

Serios? Băiatul de la poartă mi-a spus că Marica a declarat că ar fi cea mai mare greșeală să plec înainte de baraj. O să mai rămân și la meciul cu Liechtenstein. Sau, dacă vrea nea Mihai să vină în locul meu... Nu mă supăr pe Marica, îl știu mai bine decât voi, am fost colegi de generație. Ajungi să-i știi limitele colegului când petreci mult timp cu el.

E proverbul ăla: 'Nu te bate cu ăla, că te bate cu armele lui'. N-am cum să vorbesc cu Marica. Chiar dacă a jucat mulți ani fotbal, nu înțelege foarte mult din antrenorat”, a declarat Mirel Rădoi.

Ciprian Marica a spus că Rădoi ar face bine să plece mai repede. 

Selecționerul trebuie să plece acum. De ce să mai așteptăm o partidă? Vrem să arătăm că suntem bărbați? Domnule, iată ce poate face o declarație aruncată așa. Situația e tristă, eram la mâna noastră. E un dezastru, după părerea mea.

Teoretic, mai avem o șansă, dar nu mai suntem la mâna noastră. În seara aceasta nu am văzut ambiție, determinare, mi s-a părut un joc liniar. Singurele ocazii au apărut după faze fixe și am sperat cu toții la acea bară a lui Ianis Hagi.

Foarte puțin în fața unui adversar foarte modest, fără miză, în fața căruia trebuia să defilăm. E circ în tot ce înseamnă FRF! Fotbal din ce în ce mai puțin”, a spus Ciprian Marica, la ProTV.

Comentarii Facebook