Denis Alibec, şanse mari să plece de la CFR Cluj în iarnă! Echipa la care poate ajunge atacantul


Denis Alibec are şanse mari să plece de la CFR Cluj în iarnă. Nici clubul, nici jucătorul nu mai vor să continue colaborarea, astfel că o despărţire este iminentă în următoarea fereastră de transferuri.

Transferul lui Denis Alibec la CFR Cluj a fost considerat una dintre loviturile verii pe piaţa de mercato din România. Unul dintre cei mai valoroşi atacanţi români a ajuns la echipa campioană sub conducerea lui Marius Şumudică.

Chiar Marius Şumudică a intermediat negocierile pentru împrumutul lui Denis Alibec de la Kayserispor la CFR Cluj, reuşind să obţină condiţii foarte avantajoase pentru această mutare, în condiţiile unui salariu uriaş încasat de Alibec în Turcia.

Denis Alibec, şanse mari să plece de la CFR Cluj în iarnă!

Însă, mariajul dintre Denis Alibec şi CFR Cluj „nu se consumă” conform planului. Atacantul nu se regăseşte la campioana României, reuşind să marcheze doar două goluri din vară şi până acum, ultimul fiind pe 29 august.

Din informaţiile FANATIK, sunt şanse mari ca Denis Alibec să plece de la CFR Cluj în această iarnă. Nici clubul nu ţine neapărat să îl păstreze până la finalul împrumutului şi nici Alibec nu este dornic să continue alături de ardeleni.

 Se întoarce la Kayserispor? Salariu uriaş pentru atacant

Astfel, sunt şanse foarte mari ca Denis Alibec să se întoarcă din iarnă la Kayserispor, club de care aparţine şi unde are contract până în vara anului 2023.


Comentarii Facebook