Vineri 27 Ianuarie

Mircea Cristescu, despre noul jucător aflat în probe la U Mobitelco BT Cluj

 

Directorul Executiv al U Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu, vorbit despre jucătorul aflat în probe, Dalibor Djapa. 

 

Echipa pleacă vineri la Oradea, pentru meciul din sferturile de finala ale Cupei României cu CSM Oradea. Partida va avea loc sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 20.30 și va fi arbitrat de o brigadă formată din Alin Faur, Ciprian Stoica și Cosmin Prișca, în timp ce Radu Bucerzan a fost desemnat comisar.

 

Am adus un jucator nou, Dalibor Djapa. Am putea spune ca am facut un schimb cu Kryvbasket, acolo unde s-a dus Zoran Krstanovic. Vom vedea in ce forma este, are 10 zile sa ne convinga ca merita sa joace la noi. Toti jucatorii sunt la antrenamente, in afara de Sean Barnette, care se intoarce astazi din Elvetia, din vacanta. A avut ceva probleme cu zborul, de asemenea si domnul Bavcevic se intoarce astazi si toti vor fi prezenti la antrenamentul din aceasta seara. Cu Nikolov este o intreaga telenovela mai nou, din cate vad, dar stiu ce am discutat cu Hristo, stiu ce fel de om este, avem incredere in el. Este o mica posibilitate sa nu ramana la noi, dar vrem sa il tinem pentru ca este un jucator care se potriveste foarte bine cu echipa noastra. Ramane sa vedem daca, intr-adevar, va avea oferta de la o echipa puternica din afara, atunci este o posibilitate sa plece de la noi. Pentru oferte de la alte echipe din Romania sau din Bulgaria, Hristo nu cred ca va pleca de la noi. Pana in 9 ianuarie, cand incepe returul de campionat, vom avea lotul definitivat.

 

La capitolul plecari, sigur nu il vom mai pune pe lista de joc pe Todorovic si nu stim ce va fi cu Hallik, in rest, toti ceilalti vor ramane. Urmeaza pentru noi meciul cu Oradea din Cupa Romaniei, cea mai puternica intalnire dupa parerea mea din aceasta faza a Cupei Romaniei. Incercam sa trecem de ei, sa ne luam revansa dupa infrangerea din campionat, Oradea este o echipa foarte bine inchegata”, a declarat Mircea Cristescu.

 

Dalibor Djapa, un nou pivot în probe la U Mobitelco BT Cluj

Comentarii Facebook