"Este strigator la cer cum grangurii din FRF ajuta pe U Cluj" spune primarul din Mioveni

Ion Georgescu, care este si presedintele Consiliului Director al Daciei Mioveni, acuza FRF-ul ca a favorizat pe U Cluj prin castigarea la masa verde a meciurilor cu FC Baia Mare si CS Otopeni. El sustine ca sunt semnale ca la fel se va intampla si in meciul clujenilor cu Minerul Lupeni.

 

Intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor Georgescu spune ca va face un memoriu la Federatie pentru a protesta fata de modul cum Universitatea a primit 6 puncte la masa verde prin neprogramarea unor echipe cu datorii fata de jucatori.

 

"U Cluj este singura echipa care n-a jucat cu Baia Mare pentru ca acestia nu-si platisera unele datorii, dar Dacia Mioveni ajucat cu Baia Mare, desi nu-si platisera datoriile. Noi am fost programati sa jucam la Baia Mare, iar acestia nu si-au platit nici acum datoriile!

Cu CS Otopeni, U Cluj n-a jucat pentru ca au gasit ei ca Otopeniul avea o datorie veche de un an si jumatate la niste jucatori... Pana atunci de ce nu s-a spusde aceste datorii ? Sa vedeti ca in ultima etapa, CS Otopeni va fi programata si va juca bine-merci..."

 

Primarul din Mioveni spune ca este posibil ca U Cluj sa castige la masa verde si partida cu FC Arges, desi incidentele de la meci nu ar justifica acest lucru. Mai mult, el sustine ca s-ar putea ca U sa castige si meciul cu Minerul Lupeni la masa verde.

 

"Sunt semnale, am auzit la radio, ca nici acest meci nu se va juca. Se pare ca si Minerul Lupeni are unele datorii neachitate!. Si, ca de obicei, acest lucru s-a reactivat inaintea meciului cu Universitatea Cluj!"

 

"Numai DNA-ul ne mai poate salva !" a concluzionat suparat Ion Georgescu.

 

Universitatea va juca sambata meciul decisiv cu Minerul Lupeni, in caz de victorie reusind promovarea in Liga 1 de pe al doilea loc. Contracandidata Dacia Mioveni a incheiat toate partidele si depinde acum de rezultatul clujenilor

 

Comentarii Facebook