Iuliu Muresan: Piccolo, De Zerbi si Bottone, vor juca in proportie de 90 % cu CFR Cluj in Champions League


Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a dezvaluit ca Felice Piccolo, Roberto De Zerbi si Davide Bottone vor juca in proportie de 90 % la ardeleni si in sezonul viitor.

"90 si ceva la suta, cei trei italieni vor evolua la Cluj si in sezonul viitor. In mare am perfectat conditiile continuarii colaborarii cu Piccolo, De Zerbi si Bottone", a anuntat Iuliu Muresan.

Antrenorul Mandorlini a declarat ca cei trei jucatori au fost importanti pentru CFR Cluj. "Nu vreau sa fac o colonie italiana la Cluj, dar cei trei au fost fantastici atit in teren cit si pentru atmosfera din vestiar", a spus Mandorlini.

Presedintele CFR Cluj a fost in Italia unde a negociat si prelungirea imprumutului lui Nicolae Dica, de la Catania. "N-am reusit sa finalizam discutiile cu cei de la Catania. Inca nu e sigur ca Nicolae Dica va continua la noi. Depinde de clubul italian. Noi ne dorim sa-i prelungim imprumutul", a afirmat Muresan.

Catania ar vrea in realitate sa il vanda pe roman, dar pretul de 1,15 milioane de euro este considerat prea mare de sefii din Gruia.

Comentarii Facebook