Marcel Tenter: "Mergem la Ploiesti cu un singur gand: sa smulgem macar o victorie in deplasare"


Antrenorul echipei "U" Mobitelco Cluj a declarat ca desi echipa sa a pierdut ambele meciuri disputate pe teren propriu cu CSU Ploiesti, a jucat de la egal la egal cu adversara.

"In ciuda rezultatului la general, cred ca ne-am ridicat la nivelul jocului adversarei, iar in ambele meciuri am chiar dominat mare parte din timp. Mergem la Ploiesti cu un singur gand: sa smulgem macar o victorie in deplasare", a declarat Marcel Tenter.

Presedintele executiv al clubului "U" Mobitelco, Mircea Cristescu, a spus si el ca deplasarea la Ploiesti va avea un singur scop: castigarea celor doua partide.

"Nu stiu de cate ori va tot merge ulciorul la apa. Despre noi, pot sa spun doar atat: mergem acolo sa castigam ambele meciuri. Sper sa fi invatat din greselile noastre, cat despre ce au gresit altii, sper ca si ei sa invete ceva din ele", a mai afirmat Cristescu.

"U" Mobitelco va pleca la Ploiesti marti, iar primul meci este programat miercuri de la ora 18.00, iar al doilea din deplasare, joi, de la ora 17.30.

Comentarii Facebook