Mai multi sefi de cluburi vor sa dizolve Liga Profesionista de Fotbal

La propunerea lui Marin Condescu, presedintele de la Pandurii Targu Jiu, mai multi sefi de cluburi au semnat pentru convocarea Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal la care se va cere dizolvarea Ligii.

 

"Am adunat sase semnaturi si am convocat Adunarea generala. Marti vom propune dizolvarea Ligii Profesioniste de Fotbal. Comisiile Ligii sunt inca dependente si trebuie dezafiliate. Daca s-ar schimba ceva la Liga profesionista as accepta chiar si retrogradarea in Liga a 3-a", a declarat Marin Condescu la Gsp Tv.

 

Propunerea lui este acceptata si de patronul Stelei, Gigi Becali. "Am semnat convocarea Adunarii Generale pentru ca mi se pare lasitate sa nu accepti o astfel de cerere. Mi-e scarba de atata magarii cate a facut Liga si e foarte bine sa se dizolve. Incearca ei sa ma faca pe mine persona non-grata... Cel mai bine e sa schimbam toate comisiile si sa dizolvam odata Liga. Oricum peste 5 minute se face alta", a declarat si Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

 

Presedintele clubului Pandurii a facut propunerea de dizolvare a Ligii dupa ce echipa lui nu a fost programata pentru primul meci din retur, cel cu Otelul, din cauza unei datorii catre Dinamo.

Comentarii Facebook