Lucian Bute si-a aparat titlul mondial: "Sper sa vin sa boxez in Romania in iunie-iulie" - VIDEO


Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF, a declarat dupa meciul castigat prin KO in fata irlandezului Brian Magee ca isi doreste sa boxeze in vara in Romania.

"Inca nu stiu ce va urma. Sper din tot sufletul ca in aceasta vara sa boxez in Romania. Luni sau marti urmeaza sa am o intalnire cu promotorul meu, cu cei de la Interbox, trebuie sa vedem toate detaliile. Din cate am discutat pana acum speram si vrem sa organizam un meci in Romania. Eu imi doresc acest lucru, sper sa se organizeze. Am promisiunea. Sper ca in viitorul apropiat, iunie - iulie sa vin in Romania sa boxez", a declarat Bute in direct la B1TV.

Campionul mondial a povestit cum a trait meciul in ring si care a fost momentul decisiv.

"Nu am fost in Florida in vacanta. Am fost in cantonament, am muncit foarte mult pentru acest meci. Doua antrenamente zilnic, sase zile pe saptamana. L-am studiat impreuna cu antrenorul meu pe Brian Magee foarte mult si nu intamplator a venit acest uppercut. Am studiat foarte mult si dupa cateva reprize mi-am lasat bratele sa curga. Am dat drumul la brate mult si uppercutul de stanga a venit singur. Dupa ce l-am lovit la ficat a incetinit ritmul si am luat controlul meciului. Magee este un boxer foarte bun, care lovea foarte puternic cu ambele brate. Ma bucur pentru performanta pe care am obtinut-o in aceasta seara", a mai spus Lucian Bute.

Romanul a reusit sa isi apare centura IBF pentru a saptea oara consecutiv, invingadu-l pe Brian Magee in repriza a zecea cu un uppercut la barbie.

 

Citeste si...

Lucian Bute l-a invins pe Magee si isi pastreaza titlul mondial! - VIDEO - VEZI momentul KO -ului

Bute - Magee, victorie prin KO! VEZI repriza fatala - VIDEO

Comentarii Facebook